Graviditets behandling

Mange af de gængse graviditets gener/følger som feks overdreven kvalme, væske i ben, fødder og fingre, rygsmerter, smerter/træthed i bækken, hævede/ømme ben, ondt i ligamenterne som holder maven oppe, kan afhjælpes/lindres med Bevidsthedsberøring, Energiterapi og blid massage.
Ved mere alvorlige gener, som feks bækkenløsning, har Bevidshedsberøring vist sig særdeles gavnligt. Andengangsfødende har meldt tilbage om væsentlige forandringer i forhold til første graviditet og fødsel. Kroppen afspændes/strækkes og gøres klar til den ekstra belastning af såvel graviditet som fødsel.
Den særlige briks, som netop er egnet til gravide kvinder, giver plads og støtte, til selv store maver.

Efter termin og hvor din jordemoder giver grønt lys, kan kroppen modnes til igangsættelse af fødslen, hvis du foretrækker dette frem for sygehusets hjælp. 

Fra en tilfreds klient.

En glad gravid klient

Det her er jeg nødt til at dele med alle gravide i verden!! ✨✨✨

I går var jeg til den SKØNNESTE gravid-luksus-forkælelses-behandling hos overskønne Stella fra @englegaarden i Køge ❤️

Jeg vidste godt at det ville være fantastisk, for kender Stella i forvejen, da hun er uddannet holistisk energiterapeut hos mig 😉❤️✨☀️

MEN jeg vidste ikke at jeg efterfølgende ville føle mig 20 cm højere - altså fuldstændig rettet ud! Jeg kom med øm lænd og har ikke haft snerten af det siden ❤️

Udover det, kan jeg simpelthen mærke alle bevægelser min baby i maven laver meget finere og lettere, fordi jeg er blevet løsnet så meget op og virkelig fået åbnet totalt op for flow ✨✨☀️☀️

Behandlingen var engle-blid, med meget meget lette tryk på blandt andet min ryg og mave ❤️ Dét gjorde at min krop samarbejde og virkelig gav slip på ALLE spændinger!

I dag er jeg vågnet Flyvende og har det SÅ godt!!!! ❤️❤️❤

| Svar

Nyeste kommentarer

08.09 | 17:50

Hej Hope.
Send mig en mail på englegaarden@hotmail.com så får du al info

08.09 | 15:27

Kære Stella Dea jeg vil meget gerne med på holdet ligeså du har plads🙏
Kh Hope

08.09 | 15:23

Kære Stella Dea
Hvad er din pris for yoga
Kærligst Hope

18.05 | 13:18

Bevidsthedsberøring formår på nænsom og kærlig vis at aktivere og støtte kroppens egne selvhelbredende kræfter til større vitalitet, livskraft og sjælsglæde.